| Haziran 19, 2008, 11:29:34 am |
|
 |
« Yanıtla #15 :» |
|
fakülteyi arayıp; öğrenci not bilgileri sistemi hakkında konuşmak istediğinizi belirtiyorsunuz onlar konuyla ilgilenen kişiye sizi yönlendiriyor. daha sonra sizden mail adresinizi ve öğrenci numaranızı istiyorlar. 1-2 gün içinde mail adresinize yeni şifreniz geliyor. henüz sistem tam anlamıyla kurulmamış sanırım çünkü kendin bir şifre oluştrp şifre değiştir başlığından grdiğinde ve kabul ettiğini söylediği halde onların verdiği şifre geçerli oluyor sizinkini saymıyor. yani bende öyle oldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 22, 2008, 05:17:19 am |
smaths
Üye
Kayit tarihi Şubat 07, 2008, 06:11:55 am
Bölüm:
Sınıf:
         Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci Forumu
|
 |
« Yanıtla #16 :» |
|
artık şifresini yeni alacaklar sıstemden alamıyo sanıırm okulu aramak gerekıyor arkadasım öle yapacak sımdı. bende hiçbi sorun cımmaıştı ıkı kerede sıfre degıstrdım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 24, 2008, 01:29:10 pm |
onder
Üye
Kayit tarihi Haziran 12, 2008, 05:06:32 pm
Bölüm:
Sınıf:
|
 |
« Yanıtla #17 :» |
|
3 hafta oldu notlarımı öğrenemedim, yardımcı olan hiç kimse yok. Bana verdikleri demeç elimizden birşey gelmiyor sistem böyle şifreni unutmasaydın.. sözde bu sene diploma alıcam ama zayıfım varmı yokmu hiç bilgim yok. neyapıcam şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 24, 2008, 01:34:16 pm |
onder
Üye
Bölüm:
Sınıf:
|
 |
« Yanıtla #18 :» |
|
offf 3 hafta oldu şifre vermiyorlar notumu öğrenemiyorum ilgilenmiyor kimse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 25, 2008, 02:13:56 pm |
|
hANdE
|
 |
« Yanıtla #19 :» |
|
ARKADAŞLAR ŞİFRESİNİ UNUTANLAR BİZZAT TEKİRDAĞA GİDİP ALABİLCEKLERMİŞ...başka türlü olmuyomuşş çok saçma bişey sitede şifremi unuttum seçeneğinin konulmaması
arkadaşlar tekirdağa gitmeye gerek yok dekan yardımcısı erdinç bey'den alınabiliyo şifre.. sorun okulda değil bu sistemi kurmaya çalışan şirketteymiş tam oturtamamışlar.. heralde yakın bi zmanda mail adresine geri dönüşü olan bi sistemle çözüme kavuşturulucakmış haberiniz olsun.. adil teşekkür ederim açıklaman için ama biizm aradğımızda öğr.işleri sadce tekirdağdan alınabilceğini sölemişti erdinç hocadan da alınması iyi olmuş aslında
|
|
|
|
|
|
Güzeli Gördümü Kalbini Çalmalı Sebebi Yoktur...
|
|
|
| Haziran 26, 2008, 12:37:09 pm |
tt
Üye
Kayit tarihi Haziran 19, 2008, 11:17:05 am
Bölüm:
Sınıf:
|
 |
« Yanıtla #20 :» |
|
onder!!!!! mgirgin@nku.edu.tr (muammer girgin öğrenci işleri daire başkanı) bu adrese durumunu anlatan bir mail at kesinlikle yardımcı olurlar. bnm de unutmak değil de işte bi sebepten şifrem yoktu mühendslk fakültesndenm fakülte de kampüs de ilk zamanlar yeterli açıklama yapmıodu sonra duyurular bölümünde bu siteyi hazırlayanları buldm pgb@nku.edu.tr adresini. onlara mail attm durumu anlattm sonuna da öğrenci numaramı ve T.C kimlik numaramı yazdm mail in konu bölümüne de "Not Bilgilendirme Sistemi!" yazdm. onlar da muammergirgin e fw etmşler mail imi.2 gün sonra ŞİFREM GELDi. umarm şifren en kısa zamanda gelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 26, 2008, 02:11:37 pm |
onder
Üye
Bölüm:
Sınıf:
|
 |
« Yanıtla #21 :» |
|
ben hala şifremi öğrenemedim malesef rektörlükte elimizden birşey gelmez dedi düşünmekten saçım beyazlamış oysaki 2 zayıfım vardı geçtimmi kaldımmı bilmiyorum off
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 26, 2008, 02:12:24 pm |
onder
Üye
Bölüm:
Sınıf:
|
 |
« Yanıtla #22 :» |
|
melesef şifre vermiyorlar off
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 03, 2008, 09:25:33 am |
beyaz_kral
Üye
Kayit tarihi Temmuz 03, 2008, 09:20:40 am
Bölüm:
Sınıf:
|
 |
« Yanıtla #23 :» |
|
Ya bi yardım bekliyoruz. Siteyi yapan kişiler nasıl yapmışlar anlamadım. Madem yapıyosun şifreli bir sistem böle sorunların olabileceğini de bilmeleri gerekir. Nasıl alcaz biz bu şifreyi ? Tam bi şey söyleyen de yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 03, 2008, 09:42:24 am |
beyaz_kral
Üye
Kayit tarihi Temmuz 03, 2008, 09:20:40 am
Bölüm:
Sınıf:
|
 |
« Yanıtla #24 :» |
|
Sonuç alabilen var mı arkadaşlar bu konu hakkında   ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Temmuz 07, 2008, 10:12:14 am |
smaths
Üye
Kayit tarihi Şubat 07, 2008, 06:11:55 am
Bölüm:
Sınıf:
|
 |
« Yanıtla #25 :» |
|
yok artık ya benim arkadaşda hala notlarını öğrenememiş nasıl bir iş ya anlamadım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|